ClassDojo

Benvolgudes/ts alumnes;
Si el dubte que teniu és com registrar-vos al ClassDojo seguiu aquests pasos:
1. Entreu al web www.classdojo.com i escolliu l'opció "inscriure's", podeu canviar l'idioma de visualització a la part inferior de la pantalla.

2. Escolliu l'opció "Pares" o "Estudiant", recordeu que per poder inscriure un estudiant cal que els seus pares s'hagin inscrit abans.
3. Si esteu fent la inscripció d'"Estudiant" aneu al pas 6​, en cas de fer la de "Pares" escriviu el codi de "pares" facilitat pel mestre en el full d'inscripció.

4. Escolliu l'opció "Sóc el pare de..."

5. Ompliu el formulari que apareix a la finestra emergent, tenint en compte que el correu electrònic dels pares hauria de ser el personal de l'Estudiant facilitat per l'escola (@tarrega.epiaedu.cat).
​​

6. Si ja heu fet la inscripció de "Pares" ara podeu fer la d'"Estudiant". Ompliu el formulari que apareix en clicar a l'opció "Estudiant" del punt 2.
7. Ara s'ha de concedir el permís per part dels pares a l'estudiant, escriviu el correu electrònic amb el qual heu inscrit el compte de "Pares" a la finestra emergent i cliqueu envia (és molt recomanable utilitzar el compte de correu de l'escola). Ara podeu fer la inscripció a la classe amb el codi del full en la finestra emergent que apareix.

8. Des d'aquest moment ja podrem entrar a la plataforma ClassDojo per estar informats de la nostra evolució al llarg del curs.


Recordeu que teniu a la vostra disposició aplicacions per a mòbil i tauleta tant per Android com per iOs.